Resor för alla

Resor för alla

Vad klappar ditt hjärta för?

Det finns bussresor. Och så finns det bussresor. När du väljer att åka med Ölvemarks Holiday eller Scandorama öppnas en värld av möjligheter upp för dig. Välj mellan rundresor, storstäder, vinresor, weekendresor, flodkryssningar – eller varför inte slå till på en långsemester med oss? Med olika kategorier av resor kan vi erbjuda upplevelser för alla smaker. Från intensiv stadspuls till lugnet på landsbygden. Oavsett vad du väljer, så reser du självklart alltid med våra egna välutbildade guider och reseledare som ser till att din resa fylls med oförglömliga upplevelser från början till slut. Välj buss hela vägen eller flyg ner i Europa och möt din guide på flygplatsen där din rundresa startar. Så nu är det upp till dig; vilken resa vill du göra?

Resor för alla smaker

Storstäder: Njut av den myllrande atmosfären i Europas fantastiska storstäder. Upplev sevärdheterna, shoppingen och storstadspulsen. Våra guider vet både var den bästa maten serveras och var du hittar den bästa shoppingen.

Rundresor: När du vill se så mycket som möjligt av en region eller ett land är en rundresa perfekt. Vackra vyer varvas med spännande sevärdheter och trevliga middagar. Dessutom lär du känna landets kultur och historia. Allt under ledning av våra skickliga guider förstås!

Vinresor: Tycker du om goda viner och trevliga människor kommer du att älska våra vinresor där vi smakar oss igenom några av de mest spännande vinregionerna i Europa. Upptäck nya smaker, njut av bekanta favoriter och besök fantastiska vingårdar.

Weekend: Ge dig själv en lyxig paus i vardagen och fyll på upplevelsekontot med ny inspiration och intryck. Bli bortskämd på hotell, spana in shoppingutbudet och ta dig tiden att njuta av tillvaron. Storstad eller slott, strand eller korsvirkeshus?

Långsemester: Åk på en långsemester och ladda batterierna med nya intryck och upplevelser. Perfekt för dig som vill vara bortrest lite längre, hinna se och uppleva i ett lugnare tempo.

Flodkryssningar: Vad kan vara mer behagligt än att i vilsam takt glida fram längs Europas vackra floder? Njuta av storslagna vyer och underbar mat varvat med trevliga utflykter. Får vi fresta med en vinprovning, lite shopping eller kanske en stadsrundtur?