Bussen är bäst

Bussen är bäst

Våga testa något nytt och upptäck bekvämligheten med buss – vi lovar att du kommer bli positivt överraskad.

Varför bussen? Fem snabba!

Du upplever mycket mer
Resa, hotell och många av utflykterna ingår i priset. Dessutom finns det alltid en engagerad guide med på resan. Du får massor av intryck och mycket god service för dina pengar. Vi tar dig direkt till de främsta upplevelserna, så att du kan ägna all tid åt att njuta.

Bekvämt & utan bekymmer
När du kliver på bussen så vet du att du blir väl omhändertagen. Luta dig tillbaka, så sköter vi allt det praktiska och ser till att din resa löper smidigt och behagligt oavsett om du är borta en weekend eller två veckor. Du har semester. Vi arbetar.

Mycket för pengarna
Ett av våra viktigaste mål är att du ska få mycket resa för pengarna. Med över 30 år i resebranschen vet vi ett och annat om hur man hittar bra hotell till rätt priser. Det betyder inte att vi alltid har lägst priser. Däremot kan du alltid vara säker på att du får största möjliga upplevelse för varje krona.

Precis som du vill ha det
När du reser med oss får du en bekväm paketresa som inkluderar det allra mesta. Genom våra många utflyktsalternativ kan du skräddarsy din resa till att passa just din smak. Om du vill boka utflykterna hemifrån eller på plats är upp till dig.

Minnen för livet
Det ska vara trivsamt och roligt att resa med oss. Vi gör allt vi kan för att du ska känna dig välkommen och samla på dig många fina minnen att se tillbaka på. Att resa är alltid härligt. Om du dessutom vill göra det med ett leende på läpparna, då ska du göra det med oss. Välkommen ombord!