Busskampanj
Varför bussen? Fem snabba! • Du upplever mycket mer • Bekvämt och avkopplande • Tid att umgås • Mycket för pengarna • Klimatsmart

Busskampanj

Upptäck bekvämligheten med bussrundresor – upp till 500:- rabatt på alla resor!
Så fort du klivit ombord på bussen börjar din semester. Luta dig tillbaka i ett bekvämt säte, njut av vackra vyer och bara koppla av samtidigt som din guide berättar om upplevelserna längs vägen. Vi har koll på allt det praktiska, det enda du behöver fokusera på är att njuta av resan. Som en av våra resenärer sa

Med buss hinner själen ta till vara på upplevelser, nya och fantastiska vyer. Det är bästa sättet att resa för hjärta och hjärna.

Har du redan åkt på en bussresa med oss så vet du såklart redan allt det här, eller så är du kanske nyfiken på att upptäcka det?
Med kampanjkoden ”Kzma4” får du 5% rabatt på alla våra resor, upp till max 500:- per person och 50% för alla barn! Boka senast den 22/5 för att ta del av din rabatt och res mellan 16/6 – 25/11.

Se alla våra resor här:
olvemarks.se/nyaresor
scandorama.se/nyaresor

Hos Scandorama och Ölvemarks Holiday hittar du resor för alla smaker och alla budgetar. Från myllrande storstäder och weekendresor till underbara rundresor, njutningsfulla vinresor och avkopplande flodkryssningar. När du reser med oss får du en bekväm paketresa om inkluderar det allra mesta. Välj buss hela vägen eller flyg till din destination och fortsätt din rundresa med buss på plats. Givetvis reser du alltid i sällskap av våra kunniga och engagerade reseledare och guider. Stora upplevelser i en avkopplande atmosfär – det är vårt motto!

Erbjudandet kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.